Video: De Pastrana backflip tijdens training Red Bull Straight Rhythm!

Video: De Pastrana backflip tijdens training Red Bull Straight Rhythm!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Voor alle waanzinnige tricks op een crossmotor moet je bij Travis Pastrana zijn. Tijdens de trainingen op de Red Bull Straight Rhythm stal hij alvast de show door een heel-click en een backflip te maken met de Suzuki RM-Zilla. U kan vannacht live kijken naar de wedstrijd die start om 2u30 op Red Bull TV.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Such a crazy section (flip-bounce-triple-quad-triple) @joshhansen100 was on point today with his #2stroke and had it dialed but only 3 of us were able to clean it during practice.. I feel there should be style points for the flip and the heel clicker but it was a good feeling none-the-less. @tylerbowers #theunit will probably dial it in tomorrow but stoked to turn some heads on the practice day. Riding well and excited for tomorrow @redbull @redbullstraightrhythm @nitrocircus @flyingmachinefactory @evssports @pit_viper @ride100percent @kickeraudio @throttle_syndicate @alpinestars @racerxonline

Een bericht gedeeld door travispastrana (@travispastrana) op


Foto: Instagram

Uw reacties