VLM: Dewulf-Grobben-Daenen winnen teamtrofee!

VLM: Dewulf-Grobben-Daenen winnen teamtrofee!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Hoewel er ook individuele Inters reeksen op het programma stonden, waren alle ogen in Sint-Huibrechts Lille vandaag op de Teamtrophy gericht. Het team van Jeffrey Dewulf, Cedric Grobben en Frederik Daenen haalde het voor BeTeMo en MX477!

Op een mooie en selectieve omloop, pluim voor organisatoren MC Lillertreffers en Everts MX Team, kreeg het publiek een mooi deelnemersveld voor de traditionele Teamtrophy voorgeschoteld.

De grote uitblinker van de dag was zonder twijfel Jeffrey Dewulf die met overmacht de drie manches op zijn naam schreef. In combinatie met een sterke Cedric Grobben die telkens tweede werd en een degelijke Frederik Grobben bestond er geen twijfel over de eindwinnaars. Ook BeTeMo bracht een indrukwekkend trio in stelling met kampioenen Jens Van Meer (4-3-4) en Greg Smets (3-6-5) aangevuld met Sven Breugelmans (7-9-22). Smets was individueel de sterkste in de 250cc maar ook MX477’s Mark Boot liet zich gelden.


Boot etaleerde in St-Huibrechts Lille nog maar eens zijn snelheid maar werd in de eerste en laatste manche genekt door zijn starts. In de tweede manche werd de Belgische kampioen wel mooi vierde na een duel met Jilani Cambri. Ondanks een uitvaller van Glenn Bielen en een lekke band voor Steve Seronval behaalden de MX477 boys alsnog een verdiende podiumplaats!

In de individuele wedstrijden gingen de overwinningen respectievelijk naar Roy Sillien en Brent Vanhulsel.

Volgend weekend sluit VLM het seizoen af in Helchteren

Alle resultaten hier
Teamtrofee reeks 1
1. Jeffrey Dewulf, 2. Cedric Grobben, 3. Greg Smets, 4. Jens Van Meer, 5. Mark Boot, 6. Jilani Cambré, 7. Sven Breugelmans, 8. Kristof Scheynen, 9. Glenn Bielen, 10. Steve Seronval, 11. Brent Aerden, 12. Arno Van Mieghem, 13. Menno Aussems, 14. Bram Valckx, 15. Sven Wouters, 16. Martijn Vermijl, 17. Kevin Schellens, 18. Dean Van Clapdorp, 19. Steven Hendrickx, 20. Frederik Daenen

Teamtrofee reeks 2
1. Jeffrey Dewulf, 2. Cedric Grobben, 3. Jens Van Meer, 4. Mark Boot, 5.  Jilani Cambré, 6. Greg Smets, 7. Steve Seronval, 8. Kristof Scheynen, 9. Sven Breugelmans, 10. Menno Aussems, 11. Brent Aerden, 12. Sven Wouters, 13. Glenn Bielen, 14. Jonas Salaets, 15. Arno Van Mieghem, 16. Kevin Schellens, 17. Martijn Vermijl, 18. Frederik Daenen, 19. Bram Schoepen, 20. Robin Everts

Teamtrofee reeks 3
1. Jeffrey Dewulf, 2. Cedric Grobben, 3. Jilani Cambré, 4. Jens Van Meer, 5. Greg Smets, 6. Mark Boot, 7. Brent Aerden, 8. Kristof Scheynen, 9. Jonas Salaets, 10. Sven Wouters, 11. Arno Van Mieghem,12. Kevin Schellens, 13. Bram Schoepen, 14. Frederik Daenen, 15. Menno Aussems, 16. Robin Everts, 17. Bart Janssens, 18. Martijn Vermijl, 19. Steven Hendrickx, 20. Dean Van Clapdorp

Teamtrofee VLM inters 
1. Grondwerken Frederic, 2. BeTeMo, 3. MX477…

Inters Open/ Nationalen Race 1
1. Roy Sillien, 2. Kevin Vangenechten, 3. Dylan Mayne, 4. Raf Belmans, 5. Dave Van Dun, 6. Brent Vanhulsel, 7. Kenzo Wilberts, 8. Kevin Coeckelbergs, 9. Kristof Thijs, 10. Tom Cuyvers, 11. Storm Steensels

Inters Open/Nationalen Race 2
1. Roy Sillien, 2. Tom Cuyvers, 3. Raf Belmans, 4.  Kevin Vangenechten, 5. Brent Vanhulsel, 6.  Dylan Mayne, 7. Kenzo Wilberts, 8. Kevin Coeckelbergs, 9. Kristof Thijs, 10. Storm Steensels, 11. Dave Van Dun

Eindstand Inters Open
1. Roy Sillien 50, 2. Kevin Vangenechten 40, 3.  Raf Belmans 38,
4. Tom Cuyvers 37, 5. Dylan Mayne 36, 6.  Dave Van Dun 16,

Eindstand Nationalen Open
1. Brent Vanhulsel 50, 2. Kenzo Wilberts 44, 3. Kevin Coeckelbergs 40, 5. Kristiof Thijs, 6. Storm Steensels

 

Foto: Mark Boot, Lou Photographie

Uw reacties