Willemsen/Stupelis in 2020!

Willemsen/Stupelis in 2020!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Daniel Willemsen komt in 2020 weer volledig in actie op de zijspancross-banen. Zijn bakkenist zal niemand minder zijn dan de Let Kaspars Stupelis!

Samen is het duo verantwoordelijk voor een 14-tal wereldtitels in de zijspancross. Twee van de tien Wereldkampioenschappen van Daniel Willemsen behaalde hij met Stupelis in 2003 en 2004. Stupelis haalde zijn andere twee titels met Bax en de laatste nog zeer recent want Stupelis is de Wereldkampioen van 2019.

Het zal zeer intressant worden om te zien wat het ervaren duo kan bereiken in 2020. Hopenlijk voor hen vind men de chemie van meer dan 15 jaar geleden terug waarin Willemsen de tot dan toe nog niet heel bekende Stupelis mee op sleeptouw nam waarna het duo werkelijk onverslaanbaar was in de WK zijspancross.

Echter zijn de heren nu 15 jaar ouder en is de concurrentie moordend met team Bax, team Vanluchene, team Hermans en opkomende talenten als Jake Brown en Julian Veldman om zomaar wat teams te noemen.

MXmag wenst Willemsen en Stupelis veel succes in 2020!

 

Foto: WSC

Tekst: Emil Bilars

Uw reacties