Alvin Ostlund tekent bij Team Assomotor-Honda!

Alvin Ostlund tekent bij Team Assomotor-Honda!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vorige week maakte Stephen Rubini bekend dat hij voor het Team Assomotor-Honda zal blijven uitkomen in 2020. De Fransman maakt zijn rentree in het FIM wereldkampioenschap MX2 nadat hij dit jaar twee werd in het EMX250 achter Roan van de Moosdijk. Dat Rubini een nieuwe teamgenoot zou krijgen was al zeker van Brent Vandoninck moet met de 23 jaar de overstap maken naar de MXGP en Mathys Boisrame maakt de overstap naar het F&H Racing Team. Tijdens de EICMA in Milaan heeft het Italiaanse team bekend gemaakt dat Alvin Ostlund op de tweede CR250F zal gaan uitkomen. De Zweed komt over van REVO Husqvarna dat na een GP-seizoen besloot niet terug te keren in het WK!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Team Assomotor-Honda

Uw reacties