Broc Tickle keert terug in Tampa!

Broc Tickle keert terug in Tampa!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Broc Tickle ziet eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel en is momenteel dan ook druk in de weer om zijn supercross rentree te maken. Tickle zal hiervoor wel moeten wachten tot de zevende wedstrijd van het seizoen in Tampa, maar via zijn Instagram pagina maakt hij zich alvast sterk om tegen dan alles geregeld te hebben om andermaal weer achter het starthek plaats te nemen. Meer details over de toekomst van Tickle zullen binnenkort worden aangekondigd. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I want to extend a huge thank you to @alpinestarsmx for the unwavering support through the last two years, and I am looking forward to continuing our relationship in the future. Lately, I have been working hard to get everything in line to be back at the Tampa Supercross, race ready. Things are falling into place and I’m ready for the challenge! Lots of great things in the works. News coming soon #TICKLEBACK #TICKLETIME

Een bericht gedeeld door Broc Tickle (@broctickle) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties