Een speciaal cadeau voor Tim Gajser van Honda Brazilië

Een speciaal cadeau voor Tim Gajser van Honda Brazilië
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Wereldkampioen Tim Gajser werd bedankt voor zijn mooie prestaties in het WK motorcross met een geweldig cadeau dat hem werd geschonken door Honda Brazilië. Hij kreeg een Limited Edition Ayrton Senna helm en daar werd Tim erg blij van. Senna werd driemaal wereldkampioen F1 met een McLaren-Honda en verongelukte jammerlijk in 1994. Het onheil voor de legendarische autocoureur lag in de Tamburello-bocht van Imola. Na enkele rondjes achter de safetycar verloor Senna de controle over zijn Williams-Renault en crashte hard in de vangrails met de dood tot gevolg.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thanks @hondamotosbr for this special gift! 🇧🇷🙏 #ayrtonsennahelmet🙏 #oneofthousand

Een bericht gedeeld door Tim Gajser (@tiga243) op

Uw reacties