Morgan Lesiardo onder dak bij Ghidinelli Racing

Morgan Lesiardo onder dak bij Ghidinelli Racing
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Voormalig EMX250 kampioen Morgan Lesiardo schreef het voorbije weekend de Superfinale van de EICMA Motolive Supercross op zijn naam. Er is echter meer goed nieuws voor de 20-jarige Italiaan. Lesiardo tekende immers een overeenkomst met het ambitieuze Ghidinelli Racing team waar ook Nancy Van de Ven voor zal rijden in 2020.

Naast EMX250 rijders Giuseppe Tropepe en Mate Puccinelli wordt Lesiardo de derde MX2 rijder maar de ex-Max Bart piloot zal in de Europese MX2 wedstrijden uitkomen. Teammaat Samuele Bernardini gaat in de Europese MXGP rondes aan de slag. Daarnaast mikt Lesiardo ook op de Internazionali d’Italia in het begin van het jaar en het Italiaanse kampioenschap.

Foto: Kawasaki

Uw reacties