MX Ladies Day in Lille op 17 november!

MX Ladies Day in Lille op 17 november!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Naar goede jaarlijkse gewoonte organiseert Circuit ‘de Breugelheide’ op zondag 17 november een trainingsdag uitsluitend voor dames!!! Alle leeftijden, ook mini Ladies, van beginner tot pro, alle cilinderinhouden type motoren zijn welkom.

Tijden de MX Ladies Day rijden de dames in aangepaste categorieën om de veiligheid te garanderen. Quads en zijspan zitten bijvoorbeeld in een aparte groep. Ook Bloso instructeur Kris Fleerackers zal aanwezig zijn om nuttige tips te geven.

Ook dit jaar verwachten we weer een voltallige opkomst. Uit België is de Imba ploeg aanwezig, net zoals de Belgische kampioenen VMCF Brenda Wagemans (A+ Imba kampioen) en Melissa Neelen(B). JMS kampioen (A) Amber Everts en (B) Femke Huysmans. VLM Nieuwelingen Kaya Hens, MC Lille kampioen Milla Goormans. RES Axel Open Zeeuws kampioen Samina Vermaut. In MCLB rangen zijn er 5 dames kampioenen. Oost-Vlaams-en herfstkampioen 2019 Silke Van Nieuwenhove.

Natuurlijk is er weer een grote deelname van onze Nederlandse Ladies. Zoals 2takt Imba kampioen Brit Jans-Beken, MON kampioen Cynthia Swets, OZK kampioen Sabine Adriaanse, DMX Zuid Tamara Hujbregts, DMX kampioen 65cc Danée Gelissen, kampioen Noord Holland Maylinn-Rose Sterck alsook Miranda van Maurik met haar dochters, de her optredende Lianne Muylwijk, Britt Vanderwerff, Stacey Noyens… zijn een vaste waarde!

Duitsland is vertegenwoordigd dankzij meervoudig wereldkampioene Steffi Laier, die dit jaar de Europese titel toevoegde aan haar palmares. 2019 FIM Europe Women’s kampioen. Ook Jessica Steiniger (Ninetytwostylez) komt met enkele Duitse dames meerijden. Uit Engeland vice JMS kampioen Tanisha Thomas, en enkele Imba Ladies zoals Charlotte Hall. We hebben zelfs een dame uit Australië: TJ O’Hare van Diga Racing. We zien ook verschillende top miniladies aan het werk

Het wordt een internationaal gebeuren met veel fun. Voor de veiligheid is May en haar Motor-Rescue-Team aanwezig. Ook dit jaar kunnen de Ladies de nieuwe modellen 2019 testen: Honda, Yamaha, KTM, Kawasaki, Beta, Husqvarna en AJP. De Ladies kampioenen ( alle landen) worden extra in de kijker gezet met een mooi pakket van Denicol. Voor een hapje en een droogje kan men in de kantine terecht, die al op zaterdag open is.

MX LADIES DAY PRAKTISCHE INFO

  • Inschrijving ter plaatse vanaf 8u
  • Aanvang training 9u.
  • Zaterdag is een gewone trainingsdag van MC Lille zodat de mannen ook kunnen rijden.
  • Zaterdag avond gratis overnachten!
  • Toeschouwers zijn van harte welkom, gratis inkom.
  • Prijs deelname Mx Ladies Day: 18€
    Gratis goodiebag en aanwezigheidstombola met prachtige prijs van LSA en Empire Logomats. Contacteer Betty Vanlommel via Facebook voor meer info.Foto’s: Eric Laureyssen, Tim Van Echelpoel

Uw reacties