MXoEN volgend jaar in Riola Sardo

MXoEN volgend jaar in Riola Sardo
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Van Youthstream ontvingen we vandaag het nieuws dat de FIM European Motorcross of Nations volgend jaar in Italië zal gereden worden. Het evenement vindt plaats op 11 oktober in Sardinië op de populaire locatie Riola Sardo. Het is gelegen op het Italiaans eiland Sardinië dicht bij de kust van de Middellandse Zee. Het is een begrip geworden onder de rijders van MXGP omdat het één van de favoriete locaties is ter voorbereiding op een nieuw seizoen.

In 2019 won Team Italië deze wedstrijd omdat ze het minst aantal punten (44) scoorden, op de voet gevolgd door Team Spanje (45 punten) en Tsjechië (57 punten). Bij de dames werd Team Nederland gekroond tot Europees kampioen.

LEES MEER  Paulin: ‘’Dit is een emotioneel hoogtepunt."

Uw reacties