Liam Everts volgend jaar ook in EMX250

Liam Everts volgend jaar ook in EMX250
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De jongste telg van de generatie Everts zal net als dit jaar ook in 2020 de EMX125 wedstrijden betwisten. Hij eindigde dit jaar als rookie op een verdienstelijke 8ste plaats in het Europees kampioenschap. Met een jaartje extra ervaring in de rugzak zal Liam Everts volgend jaar nog een stuk beter doen.

Het is zelfs de bedoeling dat hij ook in de 250cc-klasse gaat racen, wat hem in de toekomst zal helpen om de overgang naar de zwaardere machines soepel te laten verlopen. Buiten het EMX125-kampioenschap is Everts ook van plan om de EMX250 wedstrijden in Valkenswaard en Pietramurata te gaan rijden. Er is ook een kans dat hij de Duitse en Letse EMX250 proeven zal aandoen als alles volgens plan verloopt. Wellicht zal deze beslissing afhangen van zijn resultaten in Nederland en Italië.

Foto: Gino Maes

Uw reacties