Mathias Van Hoof tekent voor Husqvarna!

Mathias Van Hoof tekent voor Husqvarna!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel. Vice Inter kampioen enduro Mathias Van Hoof heeft een contract getekend met Husqvarna Motorcycles België. Het contract gaat over het seizoen 2020 met een optie voor het seizoen 2021. De man uit Herentals zal uitkomen op een FE 350 ter beschikking gesteld door Husqvarna Motorcycles in samenwerking met Joramo Motors uit Puurs.

“Het was niet gemakkelijk de laatste maanden. We hadden regelmatig technische problemen die zo uit het niets kwamen. Hierdoor heb ik ook jammer genoeg deels mijn titel in het BK bij de Inters verloren. Stefaan Minne van Husqvarna Motorcycles België had me vroeger al eens gevraagd of ik voor zijn merk wilde rijden, maar toen was de tijd nog niet rijp. Nu, na 4 jaar Beta, was het tijd voor een overstap. Daarom ben ik echt heel blij met deze aanbieding van Husqvarna Motorcycles. Dit geeft me zeker een extra motivatie om er voluit voor te gaan! Nu kan ik ook mijn focus volledig leggen op het rijden en het verbeteren van enkele van mijn zwakke punten tijdens deze winterperiode. Ik ga volgend seizoen opnieuw alles op alles zetten om goede resultaten te behalen in BK en de EnduroGP Open, aldus de jonge rijder uit de Kempen.

Naast de volledige materiële steun van Husqvarna Motorcycles, zal Van Hoof ook de steun krijgen van Joramo Motors uit Puurs. Hiermee heeft hij in het verleden al enkele jaren samen gewerkt en dit blijft dan ook zo in de toekomst. Door deze ondersteuning zal Mathias naast het BK Enduro ook opnieuw in de EnduroGP World Cup Open klasse 4 Stroke van start kunnen gaan. Daarnaast blijven ook zijn meeste sponsors ook trouw aan Van Hoof met o.a Bell Helmets, Shot race Gear, KENDA banden en Progrip.

Foto: Van Hoof Racing

Uw reacties

Ook te lezen

 • VIDEO: MXGP drama ten top in Arco II!

  VIDEO: MXGP drama ten top in Arco II!

  Ook de 15de ronde van het WK motorcross zorgde weer voor onverwachte ontwikkelingen. WK leider Jeffrey Herlings begon zijn dag in Arco di Trento met ‘n voorsprong van 24 punten …
 • Cairoli wint en Herlings blijft de leider!

  Cairoli wint en Herlings blijft de leider!

  Afgelopen zondag kwam Antonio Cairoli niet tot scoren maar vandaag wint de Italiaan voor eigen publiek. De 36-jarige crosser wordt derde en eerste wat hem zijn 94e GP-overwinning oplevert. Tim …
 • Hofer pakt eerste GP-overwinning voor Oostenrijk

  Hofer pakt eerste GP-overwinning voor Oostenrijk

  Een bijzondere dag voor Rene Hofer en Oostenrijk want de eerste MX2 Grand Prix overwinning voor beide is een feit. Met een vierde en eerste plaats wint de 19-jarige crosser …
 • Drama, Herlings komt niet tot scoren!

  Drama, Herlings komt niet tot scoren!

  Een zeldzame fout van Jeffrey Herlings heeft ervoor gezorgd dat de KTM-rijder niet aan de finish! De Brabander komt tijdens de eerste manche van de vijftiende GP van het seizoen …