VIDEO: CFS in Saint-Léger-de-Balson

VIDEO: CFS in Saint-Léger-de-Balson
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het was een zware wedstrijd daar net onder Bordeaux. Het hemelwater bleef de rijders gedurende de ganse dag parten spelen waardoor de omloop er bijzonder zwaar kwam bij te liggen. Nathan Watson is de man in vorm en won de race in Saint-Léger-de-Balson. Todd Kellett kon zijn Yamaha als tweede over de finish rijden. Camille Chapeliere – de ploegmaat van Watson – werd derde. Komend weekend is er de volgende wedstrijd voor het championnat France des Sables in Hossegor. 

De tussenstand

1. Nathan Watson (GB) KTM, 435pts
2. Todd Kellett (GB) Yamaha, 360pts
3. Camille Chapeliere (FRA) KTM, 326pts
4. Richard Fura (FRA) Yamaha, 301pts
5. Stephane Watel (FRA) KTM, 295pts

De motoren op zondag

 

De quads op zaterdag

Uw reacties