Zware crash voor Michele Cervellin in Lommel

Zware crash voor Michele Cervellin in Lommel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit weekend was de Italiaan aan het trainen in Lommel om zich voor te bereiden op zijn eerste seizoen in de MXGP. Hij tekende een contract met het SDM-Corse Yamaha Team voor volgend jaar. Cervellin kon een andere rijder – die reeds tegen de vlakte lag – niet meer vermijden. Het gevolg was een zware crash die goed afliep voor beide rijders want ze liepen hierbij geen averij op. Dat kan echter niet gezegd worden van de motor van Michele Cervellin. Zoals jullie kunnen zien op de foto werd de Yamaha zwaar toegetakeld.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

big crash 😮 riders ok a rider fell and this bike could not avoid a collision . #holyshit

Een bericht gedeeld door MXlommel circuit cross10 (@mxlommel) op

Uw reacties