Antonio Cairoli bevestigd deelname in Mantova

Antonio Cairoli bevestigd deelname in Mantova
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Eerder liet de negenvoudige wereldkampioen weten nog niet klaar te zijn voor de eerste wedstrijd die afgelopen weekend werd gereden in Riola Sardo. Ook de wedstrijd in Ottobiano op 2 februari laat hij schieten. Vandaag kregen we echter de bevestiging dat TC222 wel degelijk start in Mantova op zondag 9 februari. Door het missen van de twee eerste wedstrijden zal Cairoli zijn titel van Italiaans kampioen niet kunnen verlengen.

Teammanager Claudio De Carli: “We zijn meer dan een maand verwijderd van de start van het wereldkampioenschap en we mogen geen haast hebben met Tony’s terugkeer achter het starthek. Door de schouderblessure die hij opliep in Kegums en de daaruit voortvloeiende operatie werd hij lange tijd op inactief gezet en is hij vervolgens aan de revalidatie begonnen. Zelfs sinds hij weer op de motor zit heeft hij goed gewerkt, maar we hebben vastgesteld dat we nog steeds een beetje in conditie kunnen groeien en ons doel is het wereldkampioenschap.”

Foto: Instagram

Uw reacties