Amerikaan Max Vohland rijdt enkele EMX125 wedstrijden

Amerikaan Max Vohland rijdt enkele EMX125 wedstrijden
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Amerikaanse Maximus Vohland zal dit jaar enkele wedstrijden afwerken in het EMX125 kampioenschap. De zoon van voormalige Grand Prix en AMA piloot Tallon Vohland komt in Amerika uit voor het Orange Brigade team, het Jeugdteam van KTM. In Europa zou Max Vohland volgens verschillende bronnen uitkomen, of pitten vanonder de tent van het Italiaanse Factory KTM – De Carli team.

Voor dit team zou hij uitkomen in de EMX125 wedstrijden van Groot-Brittannië, Spanje en Portugal. Afhankelijk van verschillende factoren zou er aan deze drie eventueel nog de EMX125 wedstrijden van Frankrijk kunnen worden toegevoegd. Max Vohland komt alvast met enkele adelbrieven over vanuit Amerika, zo won hij in 2019 de uiterst competitieve Supermini 1 en Supermini 2 klasse waarin de Amerikaanse jeugdpiloten strijden op een gemodificeerde 85cc machine, waarin een motorblok tot 110cc is toegelaten.

Uw reacties