De kalender van de BMB E-Bike Challenge!

De kalender van de BMB E-Bike Challenge!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vorig jaar organiseerde de BMB vier demowedstrijden en die krijgen nu een vervolg. De nog erg prille competitie met elektrische mountainbikes krijgt dit jaar zes wedstrijden voor de wielen geschoven. De oproep die de BMB eind 2019 lanceerde voor de organisatie van wedstrijden tellende voor de nieuwe BMB E-bike Challenge 2020 kende een groot succes. De kalender van deze nieuwe competitie voor elektrisch mountainbikes bevat wedstrijden zowel in Vlaanderen als in Wallonië. 

Elke organisator bepaalt zelf het wedstrijdformaat. Zo zal de openingswedstrijd op 7 maart in Hautrage uit 2 reeksen van 1 uur bestaan georganiseerd op het circuit van de Belgian Endurance-cross wedstrijd. De reglementen van deze nieuwe competitie kan je nalezen via deze link.

De kalender voor 2020

07/03  Hautrage (MC Cadre Blanc)
18/04  Oostende (KV Ostend MS)
24/05  Mettet (RUMESM)
26/07  Mons (RAMC Mons)
22/08  Kluisbergen
10/10  Vitrival (AMC Sambreville)

Uw reacties