Graeme Irwin rukt op!

Graeme Irwin rukt op!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Voormalig MXGP piloot Graem Irwin maakte onlangs nog een korte MX comeback en wist deze winter tegelijkertijd  door te stoten naar de top klasse uit het British Superbike Championship. Afgelopen seizoen proefde Irwin na een gedwongen stopzetting van zijn MXGP-carrière al van het wegracen in de Britse stock 1000 klasse. Irwin wist in dit seizoen uiteindelijk genoeg indruk te maken om voor 2020 zijn stock 1000 machine om te wisselen voor een full-spec superbike. Gream treft hier overigens ook  zijn twee broers Andrew en Glenn (beide Honda) in het competitieve veld dat British Superbike rijk is. Graem zal op een Kawasaki gaan uitkomen voor Team 64 Motorsport. 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

When I was a young boy all I wanted to do was race motorcycles. Once I finished my MX career I had one box that I wanted to tick off and that is to be BSB champion, I have a long way to go to get there but to get this fantastic opportunity with @aaronzanotti64 to race the 2020 @officialbsb championship is the start of me chasing my dream. Thank you to everyone that has made this possible and I look forward to riding the bike at the end of this month for the BSB tests in Spain. GI #3

Een bericht gedeeld door Graeme Irwin (@graemeirwin) op

Tekst: Dieter Jans

 

Uw reacties