Hutten Metaal Yamaha Racing en JUMBO verder in 2020!

Hutten Metaal Yamaha Racing en JUMBO verder in 2020!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ook in 2020 kan Hutten Metaal Yamaha Racing rekenen op de steun van JUMBO Supermarkten! Op de Facebook-pagina van het team werd dit mooie nieuws bekend gemaakt. De Brabantse supermarktketen is bekend met auto en motorsport want naast Max Verstappen kunnen ook het Nestaan-Husqvarna Factory MX2 Team, No Fear Energy-JUMBO-BT Racing Team, JM Racing-Honda en het Future MX Team op de steun van JUMBO rekenen. Het afgelopen weekend stond Hutten Metaal Yamaha Racing met Gianluca Faccheti op het podium tijdens de tweede wedstrijd van het Italiaanse kampioenschap. Ook Thibault Benistant kwam sterk voor de dag maar over Raivo Dankers doen andere verhalen rond. Wij zijn nog altijd opzoek naar de bevestiging maar iedereen houdt zijn kaken stijf op elkaar!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Hutten Metaal Yamaha Racing

Uw reacties