Jason Anderson verliest twee plaatsen in Tampa!

Jason Anderson verliest twee plaatsen in Tampa!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De uitslag van de zevende wedstrijd voor het Monster Energy AMA Supercross Kampioenschap in Tampa is aangepast. De achtste plaats van Jason Anderson komt te vervallen, hij verliest twee plaatsen omdat hij niet juist terug komt op de baan nadat hij deze heeft verlaten. In de laatste ronde was de Husqvarna-rijder met Malcolm Stewart in gevecht om de zevende plaats. In de laatste bocht raakt hij zijn ‘rivaal’ waardoor de voormalige kampioen naast de baan komt. Vervolgens mist hij de ‘whoops’ om als achtste over de finish te komen. De wedstrijdleiding bestraft Anderson voor het niet juist terug keren op de baan waardoor hij dus als tiende wordt geklasseerd.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

Uw reacties