Titelprolongatie ver weg voor Mike van Grinsven

Titelprolongatie ver weg voor Mike van Grinsven
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het seizoen van het KNMV ONK Quads Masters start over twee weken in St. Isidorushoeve. Titelverdediger Mike van Grinsven zal echter vanaf de zijlijn toe moeten kijken door een blessure!

De CRQF quad team rijder kreeg in juni te kampen met een overbelaste hielspoor aan een voet. Alsof dit nog niet genoeg was begon in de periode van de Nations-wedstrijd eenzelfde blessure hem parten te spelen aan zijn andere voet. Na de crossen om het Franse zandkampioenschap in Berck sur Mer en Loon Plage werd er besloten om een rustperiode in te lassen zodat de blessure zich zou kunnen herstellen. Omdat dit niet het gewenste resultaat had werd er gekeken naar andere oplossingen zoals fysiotherapie en lasertherapie.
Vooralsnog is de blessure alleen maar erger geworden en heeft van Grinsven geen enkele vorm van trainingsarbeid kunnen verrichten. Noodgedwongen miste hij al de strandcross van Le Touquet.
Inmiddels is er een tweede scan gemaakt waarvan de uitslag begin maart verwacht wordt. Hiermee hoopt van Grinsven meer duidelijkheid te krijgen.
De hoop op een derde opeenvolgende titel lijkt hiermee te zijn vervlogen. Van Grinsven zal de eerste wedstrijden van het seizoen moeten missen en over het vervolg van het seizoen bestaan op dit moment grote vraagtekens.
Wij van MXmag.be wensen van Grinsven veel beterschap en een voorspoedig herstel toe.

Tekst: Maycel de Bruijn
Foto: mdbmxpics

Uw reacties