VIDEO: de staat van het circuit in Matterley Basin

VIDEO: de staat van het circuit in Matterley Basin
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De eerste MXGP van het jaar staat voor de deur. Dit weekend reizen de motorcrossers naar het Engelse Matterley Basin voor hun eerste confrontatie op het hoogste niveau. Buiten het coronavirus dat nu ook toeslaat in Europa is er nog een ander heikel punt en dat is het weer. In de buurt van Winchester kijken de organisatoren angstvallig naar de hemel want er viel de afgelopen twee weken al veel water in het Verenigd Koninkrijk.

Vanaf donderdag worden er elke dag buien verwacht en dus trok Steve Dixon naar de omloop om de huidige status op te nemen. Dixon deed een korte “trackwalk” met de smartphone in aanslag. De beelden laten een ondergrond zien die er vochtig maar niet verzadigd uitziet en dat geeft de burger moed. Hopelijk zijn de voorspelde buien niet al te lang en hevig zodat Matterley Basin zich dit weekend kan opmaken voor het eerste motorcrossfeest van het jaar.

Uw reacties