Bloss vervangt nu Bogle bij BBMX!

Bloss vervangt nu Bogle bij BBMX!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vorig jaar werd Justin Bogle op het laatste moment aangetrokken voor Rocky Mountain ATV/MC-KTM-WPS-Butler Brothers. Benny Bloss was geblesseerd geraakt en Bogle nam de KTM over voor de rest van het seizoen. Het was zelfs zo dat Bogle voor 2020 een contract kreeg aangeboden en Bloss opzoek moest naar een nieuwe werkgever. Nu zijn de rollen omgedraaid, Bloss zal de over wedstrijden van het Monster Energy AMA Supercross Kampioenschap 450SX uitkomen voor BBMX! Tijdens de wedstrijd in Glendale ging Bogle hard onderuit en daarbij liep hij een hersenschudding op. Nu is besloten dat Bogle zich gaat voorbereiden op de AMA Nationals en Bloss dit kampioenschap gaat afmaken aan de zijde van Blake Baggett.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Simon Cudby

LEES MEER  Lichte hersenschudding voor Alex Martin

Uw reacties