De No Fear Cup gaat naar zes wedstrijden!

De No Fear Cup gaat naar zes wedstrijden!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Goed nieuws is er voor de No Fear Energy Cup dat niet uit vijf maar uit zes wedstrijden zal bestaan! Het is natuurlijk nog even afwachten op er in mei gecrost kan worden voor het coronavirus maar de intentie is er zeker! Op 17 mei is de eerste wedstrijd van dit kampioenschap op het circuit van Boekel. Vier dagen later (Hemelvaartsdag) staat de tweede wedstrijd in Deurne op het programma. Hierbij de kalender voor het komende seizoen al moeten wij natuurlijk even afwachten wanneer alles weet gaat rollen.

Kalender No Fear Energy Cup 2020:
1. 17 mei; Boekel, Nederland
2. 21 mei; Deurne, Nederland
3. 30 augustus; Groesbeek, Nederland
4. 4 oktober; Reusel, Nederland
5. 11 oktober; Oss, Nederland
6. 25 oktober; Meijel, Nederland

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties