Kay de Wolf: “Regels zijn regels!”

Kay de Wolf: “Regels zijn regels!”
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Wij herkennen het allemaal, een prachtig verhaal dat eindigt in een nachtmerrie. Dat overkwam Kay de Wolf gisteren op het Eurocircuit van Valkenswaard. De Husqvarna-rijder wist de tweede manche van het EMX250 te winnen maar de wedstrijdleiding dacht daar anders over. Voor het negeren van de gele vlag kreeg de 15-jarige crosser 10 plaatsen straf waardoor hij niet eerste maar elfde werd en daarbij het podium mis liep.

Kay de Wolf: ‘’Vanwege de spanning en mijn enthousiasme omdat ik de kans had om te winnen, zag ik de vlag te laat op de afstap. Op het moment dat ik in de lucht hing, realiseerde ik me al dat het te laat was en dat dit gevolgen zou hebben. Ik had een grote voorsprong en het was absoluut niet mijn bedoeling om de vlag te negeren. Ik ben teleurgesteld maar regels zijn regels.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties