Liam, Stefan en Harry Everts over drie generaties motorcross!

Liam, Stefan en Harry Everts over drie generaties motorcross!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Gisteren stond er een lekker lang interview met de familie Everts in het Nieuwsblad. Liam, Stefan en opa Harry vertellen over vroeger en nu en maken de vergelijking. De hardheid van Harry, de zachtere aanpak van Stefan en de nuchtere kijk van Liam zijn de rode draad in dit interview van journalist Maarten Delvaux.

De familie Everts heeft een moeilijk jaar achter de rug. Vader Stefan keek de dood recht in de ogen na een malaria-infectie eind 2018 en speelde zeven tenen kwijt. Zoon Liam probeerde ondertussen onder de vleugels van grootvader Harry zijn zinnen te verzetten op de motor, maar zijn kleine lengte (1 meter 60) speelde hem parten in zijn debuutjaar in de EMX125-klasse. Een Everts geeft echter nooit op. Je kan het artikel verder lezen door op deze link te klikken en je te registreren met je e-mailadres.

Uw reacties