Ronde vier en vijf van Brits kampioenschap uitgesteld!

Ronde vier en vijf van Brits kampioenschap uitgesteld!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In het licht van de recente ontwikkelingen in de COVID-19-crisis, en naar aanleiding van de toespraak van Boris Johnson op 23 maart, heeft de Auto-Cycle Union gisteravond de schorsing van alle vergunningen voor het organiseren van motorevenementen verlengd tot ten minste 31 mei.

Dat maakt dat rondes vier en vijf van de ACU MXGB-serie op 3 en 31 mei in Foxhill en Blaxhall Circuit zijn uitgesteld. In een snel veranderende situatie zal het advies van de Britse regering nauwlettend gevolgd worden. Zonder zekerheid over het huidige tijdschema van de coronavirusrestricties in het Verenigd Koninkrijk, maakt dit de planning voor de toekomst moeilijk. Wanneer de wedstrijden effectief zullen plaatsvinden is daarom nog niet geweten.

Uw reacties