Van der Mierden werkt aan zijn herstel met JH-KTM

Van der Mierden werkt aan zijn herstel met JH-KTM
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Midden vorig jaar brak Sven van der Mierden zijn rug tijdens een training op het circuit van Arnhem. De afgelopen maanden heeft de Brabander kei hard gewerkt om te herstellen en dat verloopt volgens schema. De fysieke trainingen verlopen goed en ze zijn zelfs al meters gemaakt met de motor. Achter het starthek staan gaat nog even duren, in juli volgt er een operatie om het laatste metaal uit zin rug te verwijderen. Het doel in om daarna terug in competitie te keren en dat gaat gebeuren met de steun van JH MX Service! Er wordt er een KTM SX450F geprepareerd waarmee Van der Mierden de trainingen binnenkort kan gaan opvoeren pakken.

Reactie Sven van der Mierden: ‘’Het is een lange weg geweest maar we zijn zover dat we weer terug op de motor kunnen en mogen stappen. We gaan rustig bouwen en dan gaan we zien wanneer ik weer terug achter het starthek sta. Dit jaar zal gebruikt worden om weer terug op niveau te komen zodat we in 2021 weer een volledig seizoen kunnen rijden. Ik ben heel blij dat Jan Heusschen mij ondersteunt in dit traject. Het materiaal van JHMX Service is altijd tip top in orde en met zijn ervaring aan mijn zijde, kan ik mij volledig richten op het rijden. Na zo lang niet te hebben gereden, kijk ik er naar uit om weer aan de slag te gaan.’’

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

Uw reacties