VIDEO: Alessandro Lupino test zelf gemaakte motorcrossbaan!

VIDEO: Alessandro Lupino test zelf gemaakte motorcrossbaan!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In deze coronatijden kunnen motorcrossers doen waar ze anders nooit toe komen. De Italiaan Alessandro Lupino pakt het groots aan en bouwde zijn eigen trainingscircuit. En zodra de baan klaar was moest die natuurlijk getest worden met de motor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‼️⚠️È possibile girare in moto anche a casa ! – – – – #ATHenaATHome #challengeaccepted Sfido @mikycerve747 Partecipa anche tu alla challenge utilizzando l’hashtag #ATHenaATHome e taggando @athenasportech e @athenamotorsport per ricevere subito un buono sconto del 20% da utilizzare sul sito shop.athena.eu” Edit @marcobenss

Een bericht gedeeld door Alessandro Lupino (@alessandrolupino) op

Uw reacties