Jurgen Bynens en Bryan Engelen starten “JB MX Academy”

Jurgen Bynens en Bryan Engelen starten “JB MX Academy”
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De noodgedwongen pauzeknop die werd ingedrukt biedt ook nieuwe inzichten en nieuwe kansen. Jurgen Bynens sloot het ene hoofdstuk af en gaat voortaan in zee met een nieuwe lesgever: Bryan Engelen.

Jurgen en Brian, vandaar dus de nieuwe naam “JB MX Academy”. Jurgen ziet het helemaal zitten en kijkt enorm uit naar de nieuwe stages: “Er waren wat verschillen in visie waardoor ik besloot om een nieuwe weg in te slaan. Na het nodige denkwerk en overleg hebben we dan besloten om een nieuwe formule op poten te zetten samen met Bryan Engelen. Bryan is een jonge vlotte kerel die zijn ervaring goed kan overbrengen. Dat hij zowel in binnen-als buitenland op hoog niveau heeft gereden is zeker een troef.”


“Ik heb er in ieder geval heel veel goesting in. Onze “JB MX Academy” Facebookpagina vind je hier, liken is altijd leuk😉. We houden jullie zeker op de hoogte over onze eerste gezamenlijke stage,” aldus de ex VLM en FAM kampioen.

Foto’s: Jurgen Bynens

Uw reacties