Retro: ONK Sidecars Rhenen 2012!

Retro: ONK Sidecars Rhenen 2012!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit jaar stond er als vaker voorheen weer een ONK Sidecar Masters gepland in Rhenen op Hemelvaartsdag. Rhenen en een grote motocross op de donderdag van Hemelvaart is als het carnaval in Brabant of de paasvuren in het oosten van Nederland. De organiserende Macro heeft menig wereldtopper zien rijden op de wedstrijden die steevast goed worden bezocht door een talrijk publiek.

De Covid-19 crisis gooit ook voor deze grote Nederlandse motorcross traditie roet in het eten en helaas zullen we dit jaar de toppers niet aan het werk zien op het mooie glooiende crosscircuit De Kwintelooyen. Als kleine pleister op de wonden brengt MXmag een ode aan de cross in Rhenen op Hemelvaartsdag. Dat doen we door middel van een aantal foto’s van de ONK Zijspannen 2012.

 

    

 

 

Tekst Emil Bilars
Foto’s: Orangehat.nl

Uw reacties