VMCF maakt (licht) voorbehoud over einde seizoen

VMCF maakt (licht) voorbehoud over einde seizoen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vorige week maakten MCLB/VJMO een afgelasting wereldkundig voor de wedstrijden van het volledige 2020 seizoen. Ook de MCLB stond in de titel vermeld en deze persmededeling werd ondertekend door VJMO/MCLB/VMCF. Blijkbaar kwam deze boodschap echter (nog net) iets te vroeg.

Zo liet VMCF nu verstaan dat er wel degelijk contact was tussen de federaties. Ook inhoudelijk zaten de verschillende organisaties op dezelfde golflengte. Toch moet de VMCF nog één en ander afstemmen met hun verzekering. Ook van deze kant zou echter spoedig een antwoord moeten komen.

Foto: Sarah Heyvaert

LEES MEER  VIDEO: Eerste aflevering Jeffrey Herlings: Behind the Bullet

Uw reacties

Ook te lezen