VIDEO: Tim Gajser, vastberaden om te slagen!

VIDEO: Tim Gajser, vastberaden om te slagen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Van jongs af aan had Tim Gajser maar één droom: wereldkampioen motorcross worden. Nu, op 23-jarige leeftijd, heeft de Sloveen die droom niet alleen waargemaakt toen hij in 2015 het MX2-wereldkampioenschap won, hij behaalde nadien nog twee wereldtitel. Zowel in 2016 (MX2) als in 2019 was ‘Tiga’ immers de beste motorcrosser ter wereld.

Hoewel Gajser overvloedige successen  kende, zijn er ook momenten geweest waarop minder vastberaden rijders het misschien hadden opgegeven, of een gemakkelijker weg hadden gekozen. De HRC Honda rijder heeft echter altijd geloofd dat als je negen keer valt, je tien keer weer moet opstaan. Precies die houding was de sleutel tot zijn schitterende wereldtitel vorig jaar na twee seizoen waarin hij werd geteisterd door kwetsuren.

In 2020 wil Tim de lijn doortrekken op de gloednieuwe Honda CRF450RW. Met de mentale kracht en het talent dat zo typisch is voor Gajser zou het dom zijn om geen rekening met hem te houden!

 

Foto: shotbyBavo

 

Uw reacties