Webb kijkt tevreden terug op duel met Tomac

Webb kijkt tevreden terug op duel met Tomac
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Door de zestiende wedstrijd van het Monster Energy AMA Supercross CHampionship 450SX te winnen wist Cooper Webb te voorkomen dat Eli Tomac de titel kon pakken. De KTM-rijder boekte zijn vierde overwinning van het seizoen en zijn derde op de woensdag! Webb blikt terug op de wedstrijd in Salt Lake City.

Cooper Webb:
“We waren allemaal heel dichtbij elkaar vanavond qua snelheid. De eerste helft van de wedstrijd had ik het lastig op de ‘whoops’ maar later ging dat gelukkig beter. Het was een spannende race tussen ons vieren en de gehele race was het hard werken om zo min mogelijk fouten te maken. Ik weet zeker dat het een leuke race was voor de fans om naar te kijken en het was zeker een leuke race om te winnen!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Simon Cudby

LEES MEER  Cooper Webb verlengt zijn KTM contract!

Uw reacties