Williams Event Management trekt zich direct terug!

Williams Event Management trekt zich direct terug!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vorige maand kondigde Williams Event Management (WEM) aan na 23 seizoenen zich terug te trekken als promotor van het Australian Motocross Championship. Afgelopen week heeft WEM in samenwerking met Motorcycling Australia (MA) in een persconferentie bekend gemaakt per direct de stekker eruit te trekken. De kans is dus heel groot dat er dit seizoen geen kampioenschap zal worden gereden.

In het weekend van 9 augustus moet de MXstore MX Nationals op het circuit van Connondale beginnen maar door het steeds aanpassen van de regels door de overheid is dat nog onduidelijk. Dat betekent dat er waarschijnlijk geen publiek aanwezig mag zijn en daarom heeft WEM besloten direct hun werkzaamheden te stoppen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: WEM

Uw reacties