De MON klassenindeling is bekend voor 2020

De MON klassenindeling is bekend voor 2020
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Eerder wist de MON (Motorsport Organisatie Nederland) al te melden dat er in het najaar een serie wedstrijden georganiseerd zouden worden. De kalender werd al eerder bekend gemaakt en nu is ook de klassenindeling per evenement bekend gemaakt door de motorbond. Enorm blij zijn we met het mooie aantal motorcross-wedstrijden dat we op de kalender hebben kunnen zetten. Onze dank is bijzonder groot aan alle clubs die dit mogelijk maken!

Klik HIER om de nieuwe kalender te bekijken, met daarop de klassenindelingen!

We benoemen graag nog enkele zaken:
Dit is een voorlopige indeling! Het kan zijn dat we vanwege Corona en/of organisatorische beperkingen alsnog een klasse van het programma moeten halen om alles beheersbaar te houden. We begeven ons nog steeds in een onzekere situatie en moeten ons hier constant op blijven aanpassen.
Vanwege het geringe aantal startbewijzen zijn de nationale quads helaas niet ingedeeld (jeugd quads rijden wel bij de jeugdwedstrijden).
De MX2 Nationalen-Inters en MX Open Inters rijden in eerste instantie samen. Indien de opkomst toereikend is, worden deze klassen weer gesplitst.

Enkele details, zoals de locatie van de eerste wedstrijd, worden zo snel mogelijk ingevuld.

Tot slot blijft onze jaarlijkse kortingsregeling vanaf 1 augustus in stand, een licentie kan via de website worden aangevraagd.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Leon van der Lee

Uw reacties