Gajser verrast voor de hoeveelheid zand GP’s!

Gajser verrast voor de hoeveelheid zand GP’s!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In het persbericht van Honda als ‘voorbeschouwing’ op de komende wedstrijden van het FIM wereldkampioenschap MXGP verklaart Timn Gajser verrast te zijn door de hoeveel zand Grand Prix. De tweevoudige MXGP-kampioen wordt getipt als de grootste tegenstrever van Jeffrey Herlings in het huidige kampioenschap. Door alle zandwedstrijden is de KTM-rijder toch in het voorbeeld om zijn twee titel binnen te halen.

Reactie: “Ik was echt verrast om de nieuwe kalender te zien, vooral om drie races in Kegums en ook drie races in Lommel te zien. Allemaal in het diepe zand. Het is echter niet anders, dus ik weet dat er hard gewerkt zal moeten worden om weerstand te kunnen bieden in de titelstrijd. Ik kijk er gewoon heel erg naar uit om na zo’n lange pauze weer te gaan rijden. Ik mis de wedstrijden, de weekenden op de circuit en de steun van de fans. Ik ben dus enthousiast om er weer op terug achter het starthek te kunnen staan.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties