HOT: 2020 MX of Nations geannuleerd!

HOT: 2020 MX of Nations geannuleerd!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Infront Moto Racing deelde zo net mee dat de Monster Energy FIM Motocross of Nations 2020geannuleerd is. De MXoN stond gepland voor 25 – 26 en 27 september in het Britse Matterley Basin.

Ondanks alle inspanningen van de lokale organisator (Steve Dixon) en Infront Moto Racing, rest er geen alternatief dan de 2020-editie van MXoN te annuleren vanwege de COVID-19-pandemie.

Bovendien heeft Infront Moto Racing van bijna alle niet-Europese teams die normaal gesproken aan het evenement deelnemen, informatie ontvangen dat ze vanwege de COVID-19-complicaties van de reis- en quarantaineprotocollen niet aan het evenement van dit jaar zullen kunnen deelnemen.

Daarom, rekening houdend met al deze factoren en met het doel om het grootste off-road evenement van het jaar op een zeer hoog niveau te coördineren, zijn Infront Moto Racing en de FIM tot de conclusie gekomen om het evenement te annuleren en uit te kijken naar een fenomenale Monster Energy FIM MXoN in 2021!

Die MXGP van Winchester, die samen met de MXoN zou worden gehouden, wordt nu vervangen door de MXGP van Città di Mantova op 30 september. Deze vormt een tweeluik met een volgend weekend in Mantova op 4 oktober.

 

Foto: archief

Uw reacties