Maggy ‘SuzMX’ Haeck overleden na slepende ziekte

Maggy ‘SuzMX’ Haeck overleden na slepende ziekte
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Een bekend gezicht op de VJMO en MCLB wedstrijden, dat was Maggy Haeck ook wel beter bekend als SuzMX. Een vrouw met het hart op de tong en een passie voor de sport en ‘haar’ federatie waar ze elke weekend vele uren spendeerde.

Ook zette ze het SuzMX Team op waar ze door middel van deals met sponsors, onze dure sport net iets minder duur probeerde maken voor haar piloten. Maar niet alleen voor haar team piloten ging SuzMX door een vuur, zo was ze nooit te beroerd om te helpen.

Dit door middel van o.a. het hanteren van het pitboard, maken van foto’s, filmen van gevraagde secties van het parcours… Allemaal zodat de piloot zijn sport op een leuke en constructieve manier zou kunnen beoefenen.

Maggy overleed gisteren na een slepende ziekte en dat zal door heel de VJMO-MCLB familie en ver daarbuiten als een gemis worden beschouwt.

Vanuit de hele MxMag redactie wensen we Sarah, Jan, Steven, familie en vrienden het beste in deze donkere periode.

Uw reacties