Mike Alessi aangereden tijdens fietstraining

Mike Alessi aangereden tijdens fietstraining
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Enkele dagen geleden werd Mike Alessi aangereden door een vrachtwagen terwijl hij met zijn racefiets aan het trainen was. Dat gebeurde in Callahan, Florida. De vrachtwagen pleegde vluchtmisdrijf maar Alessi kon snel geholpen worden door omstaanders. Aan de fiets te zien was de impact erg hevig want zijn ros uit carbon werd herleid tot schroot.

Alessi is weer thuis en herstelt van zijn verwondingen. Aan het hoofd heeft hij een grote snee en een bloeduitstorting. De wonde aan zijn hoofd vereiste tien hechtingen en ook aan zijn rechter elleboog waren er enkele nodig. Mike Alessi:De bestuurder reed ongeveer 110 km/u toen het voertuig me raakte. Ik ben gewoon zo dankbaar dat ik nu nog leef. Het was het engste wat me ooit is overkomen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

God is good!!! I was hit on my road bike this am around 8:20 on US HWY 1 in Callahan, Florida by a red truck. The truck, according to the pieces it left behind is a 2018 or newer model. The driver fled the scene of the accident. I want to thank every single person who stopped and/or turned around to help me and get me medical attention….. I just got released from the hospital and am home now. I have a huge cut and hematoma on the top of my head that required 10 staples. My elbow has stitches and my back/butt are covered in road rash. The driver was going approximately 70+ mph when the vehicle hit me. I am just so thankful to be alive right now. It was the scariest thing that has ever happened to me!! If anyone has any information on this driver or saw this vehicle on the road this am and can remember anything please reach out to me or my wife. The front passenger side will have damage.

Een bericht gedeeld door Mike Alessi (@mikealessi_800) op

Foto: Danielle Alessi Instagram

Uw reacties