Mike Bolink verlaat Lakerveld Racing

Mike Bolink verlaat Lakerveld Racing
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print
Per 1 augustus stopt de samenwerking tussen Lakerveld Racing en Mike Bolink. Door de blessures van de afgelopen jaren leverde de tandem niet de verwachte resultaten op. Dat maakte de 22-jarige motorcrosser zelf bekend via social media.

Op de Facebook-pagina van Mike was het volgende te lezen: “Wij danken het team en alles wat daar aan gelieerd is voor de geboden mogelijkheden. Helaas hebben blessures 2018&2019 en vervolgens covid19 in 2020 gemaakt dat e.e.a. niet naar gewenste verwachting ging.

Daarom zal er een nieuw hoofdstuk beginnen voor mike. Nogmaals dank aan het team Lakerveld racing en Gerrit en Jolanda in het bijzonder. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst! Gerrit, van harte beterschap gewenst namens familie Bolink en dat je er snel weer boven op komt.”

Foto: Rendel Baetens photography, Niek Kamper

Uw reacties