Twee internationale warming-up races in Nederland!

Twee internationale warming-up races in Nederland!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In samenwerking met de KNMV en de promotor van de Dutch Masters of Motocross organiseren Motorsportpark Gelderland Midden (foto) en RES Axel twee internationale warming-up races. Deze wedstrijden zijn de perfecte voorbereiding op de herstart van het FIM wereldkampioenschap MXGP-MX2 en hun programma voor de WMX en EMX serie. In Arnhem wordt op zondag 26 juli gereden, een week later (2 augustus) staat de wedstrijd in het Zeeuwse Axel op het programma. In beide gevallen wordt er GEEN publiek toegelaten.

Iedere rijder mag drie (3) begeleiders mee nemen tijdens een evenement. Verder is iedereen in de waiting-zone en de pits verplicht een mondkapje te dragen. Er wordt gereden in drie klasses; 125cc, 250cc en 500cc en de rijders moeten in het bezit zijn van een internationale licentie van hun eigen FIM aangesloten federatie. Het inschrijfgeld is 50 Euro per wedstrijd, per rijder!

De inschrijving is nu geopend en kan natuurlijk via #KEMCOManagement.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Motorsportpark Gelderland Midden

Uw reacties