VIDEO: Yamaha’s YZ250F en YZ450F Monster Energy edities

VIDEO: Yamaha’s YZ250F en YZ450F Monster Energy edities
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na de Rockstar Energy en factory edities van Husqvarna en KTM komt nu ook Yamaha met een speciale versie op de markt. Het woord speciaal blijft in dit geval echter beperkt tot de authentieke fabrieksteamstyling. Beide Monster Energy Edition-modellen hebben immers  dezelfde technische specificaties als de standaard YZ250F en YZ450F modellen.

Voor 2020 wordt de sterke relatie tussen Yamaha en Monster Energy verder versterkt door het nieuwe Monster Energy Yamaha Factory MX2 Team met de coureurs Jago Geerts en Ben Watson. Naast het Monster Energy Yamaha Factory MXGP Team van Gautier Paulin, Jeremy Seewer en Arnaud Tonus, staat deze getalenteerde line-up klaar om hard te vechten voor podiumplaatsen tijdens het raceseizoen van 2020.

Om deze volledige fabrieksaanval van de teams op zowel de MXGP- als MX2-titels te vieren, kondigt Yamaha de lancering aan van de YZ250F Monster Energy Edition en de YZ450F Monster Energy Edition modellen. De YZ250F en YZ450F Monster Energy Edition-modellen hebben zwart-blauw kuipwerk met exclusieve Monster Energy-graphics en bieden motorcrossers de kans om een stoer vormgegeven 2021-productiemotor* te bezitten met de echte fabrieksstyling van Yamaha’s Grand Prix-teammotoren.

Foto: Yamaha

 

Uw reacties