Crosscountry Westerbork: Dolfing individueel, Teamzege KTM Belgium

Crosscountry Westerbork: Dolfing individueel, Teamzege KTM Belgium
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print
Individueel was Lucas Dolfing (TM Racing Nederland) de sterkste in de sterk bezette Crosscountry van Westerbork. Dolfing was een halve minuut sneller dan Max Schwarte. Kaiya Brouwer en Aubry Lillo  (KTM België) wonnen bij de teams.

Veel rijders kijken erg uit naar de 2 uurs cross country en dat vertaalde zich in een mooi deelnemersveld. Kaiya die afgelopen donderdag de overstapte van de 125cc naar een 250TPI ging goed van start en pakte de koppositie. Zowel Kaiya als Aubry hielden ondanks het zware parcours een mooi tempo aan. Dit resulteerde aan het einde van de dag in een mooie eerste plaats. Team Nijs werd tweede.

Klik hier voor de volledige resultaten.

Uw reacties