Lichte schouderblessure voor Thomas Kjer Olsen

Lichte schouderblessure voor Thomas Kjer Olsen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Naast Jago Geerts en Tom Vialle was ook Thomas Kjer Olsen als één van de favorieten aangeduid in de strijd om de wereldtitel in de MX2 klasse. De spannende race gisteren in Kegums liet echter zien dat TKO niet in zijn normale doen was. Met een elfde en een negende plaats in de reeksen scoorde hij ondermaats.

De reden voor zijn mindere GP kennen we nu. Hij crashte hard op woensdag voor de race in Kegums en liep een lichte schouderblessure op. De boomlange Deen kijkt echter vooruit naar Letland 2 nu woensdag om beter te doen. Dit liet hij weten op zijn Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy to salvage some solid points after a practice crash on Wednesday! Looking forward to Latvia 2 in a few days. Thanks team 👊🏻 @RockstarEnergy @Husqvarna.Motorcycles @Nestaan_MX @FoxMoto @FoxRacing 📷 @shotbybavo

Een bericht gedeeld door Thomas Kjer Olsen (@olsen.19) op

Foto: shotbyBavo

Uw reacties