Net geen top-10 voor Cyril Genot

Net geen top-10 voor Cyril Genot
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met een mooie 11de plaats reed ook Cyril Genot zich vandaag in de kijker in de MX2. De Ixs MXGP Yamaha rijder tikte als 11de en 13 aan, toch had er nog méér in gezeten meent de snelle Limburger zelf.

In de tweede manche moest Genot terugkomen van P24 in de eerste ronde. Geen gemakkelijke opgave in dit veld en op een verraderlijke baan waar je best goed kiest waar in te halen. “Eigenlijk ben ik wel ontgoocheld want ik had serieuze maagkrampen. Anders had er zeker meer ingezeten vandaag,” aldus Cyril op social media.

Het gevoel dat het nòg beter kon, had Genot ook op zondag. Toen hij eindigde al 14de. Als de Yamaha rijder in de laatste Letse GP wél de puntjes op de i kan zetten, behoort een dikke top-10 notering dus zeker tot de mogelijkheden. In de WK tussenstand staat de 21-jarige Belg nu 16de.Foto’s: shotbyBavo

Uw reacties