Tommy Searle wint MX Nationals UK in Landrake

Tommy Searle wint MX Nationals UK in Landrake
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tommy Searle (2-1) heeft de tweede ronde van de MX Nationals UK in Landrake gewonnen.  Harri Kullas won de eerste manche maar liep een DNF op in race 2. Ook Brent Van Doninck moest het stellen met één goede reeks waarin hij vijfde werd en een uitvaller in de herneming.

JM Honda Racing invaller Dylan Walsh eindigde in race twee als tweede na Searle. In de MX2 pakte Josh Gilbert (2-1) de eindzege in de MX2-klasse.  Taylor Hammal schreef de eerste MX2-race van de dag op zijn naam, maar een slechte start in de tweede manche kostte hem een kans op de eindzege. Conrad Mewse (3-2)  mocht in de MX2 mee op het podium als tweede.

Fastest forty race one – MX1 classification:

Fastest forty race two – MX1 classification:

Fastest forty race one – MX2 classification:

Fastest forty race two – MX2 classification:

Foto: MX Nationals UK

 

Uw reacties