VIDEO: Het nieuwe wapen van Evenepoel, Sagan en Alaphilippe!

VIDEO: Het nieuwe wapen van Evenepoel, Sagan en Alaphilippe!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met veel tamtam -én ritzeges voor Remco Evenepoel en Sam Bennett in de ronde van Burgos-  lanceerde Specialized pas de super veelzijdige Tarmac SL7. In navolging van de 2021 Trek Émonda en Pinarello (F8 – F10 en F12) is dit een alleskunner die zowel uitblinkt op het vlakke als in het klimmen!

Die ultieme combinatie lijkt de toekomst voor top-racefietsen. Géén pure aerofietsen meer dus maar ‘n fiets die uitblinkt op alle fronten. Het scheelt de Specialized topteams Deceuninck-Quickstep en Bora-Hansgrohe voortaan de keuze tussen de aero Venge en de erg lichte Tarmac!


Met amper 6,8 kilo zit de Specialized Tarmac SL7 precies op het minimale toegestane wedstrijdgewicht. Verder claimt de constructeur dat deze 2021 Tarmac maar liefst 45(!) seconden sneller is over 40 kilometer dan de Tarmac SL6. Dat  het nieuwe wapen van Evenepoel en co tjokvol innovatieve technologie zit, spreekt voor zich. Daar hangt echter ook een prijskaartje aan vast. Het SL7 SW topmodel (keuze uit Shimano Dura Ace Di2 of Sram RED etap) kost €11.499.

Foto: Specialized

Uw reacties

Ook te lezen

 • Download de GRATIS 2021 MXGP gids!

  Download de GRATIS 2021 MXGP gids!

  Veel fans houden er van om tijdens een TV-uitzending nog snel iets op te zoeken. Informatie over een rijder of team, statistieken, waar je MXGP kan zien of zelfs het …
 • Jeffrey Herlings: Niet 100%, maar veel beter dan de voorbije jaren”

  Jeffrey Herlings: Niet 100%, maar veel beter dan de voorbije jaren”

  MXGP titelkandidaat Jeffrey Herlings (Red Bull KTM) sprak vandaag exclusief met Paul Malin in de MXGP TV studio show. The Bullet had het over zijn voorbereiding en hoe hij naar …
 • VIDEO: Yamaha update met Jago Geerts

  VIDEO: Yamaha update met Jago Geerts

  MXGP-TV commentator Paul Malin sprak deze namiddag met Jago Geerts (Monster Energy Yamaha Factory MX2). Jago’s kniekwetsuur zorgde deze week voor opschudding, want eerst leek het er op dat de …
 • FOTO: Paddock life in Orlyonok!

  FOTO: Paddock life in Orlyonok!

  Vooraleer het WK motorcross morgen écht van start gaat, hadden de rijders nog één dagje relatieve rust. Aangezien alles sessies morgen worden afgewerkt, hadden de piloten vandaag alleen media-verplichtingen op …