Geen ernstige blessure voor Jago Geerts na trainingscrash

Geen ernstige blessure voor Jago Geerts na trainingscrash
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Gisteren sijpelde er onheilspellende berichten binnen over Jago Geerts die tijdens een training in Olmen zou ten val zijn gekomen. Hij vertrok onmiddellijk naar het ziekenhuis in Herentals voor röntgenfoto’s omdat gevreesd werd voor een sleutelbeenbreuk. Gelukkig was dit niet het geval. Geerts heeft momenteel 21 punten achterstand op Tom Vialle in het wereldkampioenschap MX2.

Via social media gaf hij vanmiddag meer tekst en uitleg. Jago Geerts:Hey guys. Gisteren ben ik tijdens een motortraining in Olmen ten val gekomen. Omdat ik pijn had aan mijn linkerschouder vreesde ik voor een breuk van mijn sleutelbeen. Na onderzoek in het ziekenhuis van Herentals door specialist Tom Claes bleek dat ik geen breuk heb opgelopen. De pijn is ondertussen wel afgenomen maar mijn schouder heeft wel een flinke klap op moeten vangen. De volgende dagen ga ik me laten behandelen door een kine. Samen gaan wij er alles aan doen om in Mantova zo goed als mogelijk aan de start te komen.

Op zondag 27 september start in Mantova, Italië een nieuw drieluik van het wereldkampioenschap motorcross. Er worden drie MXGP’s gereden op één week tijd.

Foto: Gino Maes

LEES MEER  Paulin: ‘’Dit is een emotioneel hoogtepunt."

Uw reacties