Geen ONK Sidecar & Quad Masters in Lierop!

Geen ONK Sidecar & Quad Masters in Lierop!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De op 18 oktober 2020 geplande wedstrijd voor het ONK zijspan/quads in Lierop kan helaas geen doorgang vinden als gevolg van alle beperkingen die ons worden opgelegd vanwege het corona virus. MAC Lierop heeft dit besluit moeten nemen nadat de gemeente afgelopen week duidelijk heeft gemaakt welke aanvullende eisen er dienen te worden nageleefd.

Het uitvoeren hiervan is niet haalbaar en derhalve hebben we dit besluit moeten nemen. Gelukkig heeft de KNMV een andere club gevonden die deze wedstrijd kan overnemen zodat de finale wedstrijd van het ONK Zijspan/Quads alsnog kan plaatsvinden.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: MAC Lierop
Foto: Onbekend

Uw reacties