Oostenrijk laat oog op Nederlands talent vallen

Oostenrijk laat oog op Nederlands talent vallen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Al vele jaren staan Nederland goed op de lijst van het Oostenrijkse motocross merk. Kees van de Ven reed vele jaren in Oostenrijkse dienst en vervolgens runde hij het fabrieksteam in de MX2. Later reden namen als Erik Eggens, Marc de Reuver, Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Davy Pootjes voor het officiële team. Inmiddels maakt ook Kay de Wolf uit van deze familie en er zou nog een Nederlander bij komen! Dean Gregoire zou volgens onze informatie in de belangstelling staan en er zou een contract klaar liggen voor meerdere jaren. De Team Youth Pro MX-rijder staat momenteel aan de leiding van het KNMV ONK 65cc GW.

Hopelijk kunnen wij op termijn meer nieuws melden!

Foto: #FvdEPhotography

Uw reacties